000 | 01623nam a2200265 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 1952 | ||
090 | _a1952 | ||
100 | _a20160824f m||y0grey50050 ga | ||
101 | 0 | _agre | |
102 | _aGR | ||
105 | _aa f 000yy | ||
106 | _ar | ||
200 | 1 |
_aΠατροπαράδοτες ελληνικές συνταγές _e17.000 Ελληνίδες νοικοκυρές γράφουν τις συνταγές του τόπου τους |
|
210 |
_a[Αθήναι] _cΦυτράκης _d[197-;] |
||
215 |
_a6 τ. _cέγχρ. εικ. _d28 εκ. |
||
327 | 1 |
_aτ. 1. Το πρώτο πιάτο : Ελληνικοί μεζέδες (Πίτες, μπουμπάρια, σαρμάδες, γιαπράκια, ντολμαδάκια, σουτζουκάκια, αλιάδες, μεζέδες με θαλασσινά, διάφορα ορεκτικά, σαλάτες) _aτ. 2. Το κυρίως πιάτο : Κιμάδες - εντόσθια _aτ. 3. Το κυρίως πιάτο : Κρέατα - πουλερικά - κυνήγια _aτ. 4. Το κυρίως πιάτο : Ψάρια - σαλάτες - σούπες _aτ. 5. Ζυμαρικά - Λαδερά - Διάφορα _aτ. 6. Παραδοσιακά γλυκίσματα |
|
606 |
_9177890 _aΜαγειρική _xΕγκυκλοπαίδειες και λεξικά |
||
606 |
_965915 _aΜαγειρική (Σούπες) |
||
606 |
_97922 _aΜαγειρική, Ελληνική |
||
606 |
_97924 _aΜαγειρική (Κρέας) |
||
676 | _a641.59 495 | ||
801 |
_aGR _bLIBR_Malevizi _gAACR2 |