000 01626nam a2200265 4500
001 1951
090 _a1951
100 _a20160824f m||y0grey50050 ga
101 0 _agre
102 _aGR
105 _aa f 000yy
106 _ar
200 1 _aΠατροπαράδοτες ελληνικές συνταγές
_e17.000 Ελληνίδες νοικοκυρές γράφουν τις συνταγές του τόπου τους
210 _a[Αθήναι]
_cΦυτράκης
_d[197-;]
215 _a6 τ.
_cέγχρ. εικ.
_d28 εκ.
327 1 _aτ. 1. Το πρώτο πιάτο : Ελληνικοί μεζέδες (Πίτες, μπουμπάρια, σαρμάδες, γιαπράκια, ντολμαδάκια, σουτζουκάκια, αλιάδες, μεζέδες με θαλασσινά, διάφορα ορεκτικά, σαλάτες)
_aτ. 2. Το κυρίως πιάτο : Κιμάδες - εντόσθια
_aτ. 3. Το κυρίως πιάτο : Κρέατα - πουλερικά - κυνήγια
_aτ. 4. Το κυρίως πιάτο : Ψάρια - σαλάτες - σούπες
_aτ. 5. Ζυμαρικά - Λαδερά - Διάφορα
_aτ. 6. Παραδοσιακά γλυκίσματα
606 _9177890
_aΜαγειρική
_xΕγκυκλοπαίδειες και λεξικά
606 _97922
_aΜαγειρική, Ελληνική
606 _965915
_aΜαγειρική (Σούπες)
606 _97924
_aΜαγειρική (Κρέας)
676 _a641.59 495
801 _aGR
_bLIBR_Malevizi
_gAACR2