000 | 00919nam a2200241 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 13933 | ||
010 | _a978-9963-2990-0-3 | ||
100 | _a20230525d2013 m||y0grey50 0 ga | ||
101 | 0 | _agre | |
102 | _aGR | ||
105 | _aa|||||||||||| | ||
106 | _ar | ||
200 | 1 |
_aΤρεις τόποι κι ένα τραπέζι _eΤοπικά προϊόντα και γαστρονομία της Κύπρου, της Κρήτης και της Λέσβου _fΔέσποινα Παπαδήμα |
|
210 |
_aΛάρνακα _cΑναπτυξιακή Εταιρεία Λάρνακας _d2013 |
||
215 |
_a161 σ. _cεγχρ. εικ. _d25 εκ. |
||
312 | _aΤίτλος πρωτοτύπου: La gastronomie | ||
606 |
_9187407 _aΓαστρονομία _yΕλλάς |
||
676 | _a641.013 | ||
801 |
_aGR _bLIBR_Malevizi _gAACR2 |
||
090 | _a13933 |