Σάλτσες και ραγού
Γλώσσα: Ελληνικά ; του πρωτότυπου έργου, ita.Χώρα: Ελλάδα.Δημοσίευση: Αθήνα : Αθανάσιος Τάταρης, [1988;]Περιγραφή: 64 σ. : έγχρ. εικ. ; 24 εκ.Σειρά: Η καλή κουζίνα : Βήμα βήμα με εικόνες, 3Dewey: 641.814Θέμα - Θεματική επικεφαλίδα: Μαγειρική | Μαγειρική (Σάλτσες)Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Συλλογή | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου | Οικιακή οικονομία | 641.814 ΣΑΛ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Διαθέσιμο | 19764 |
Browsing Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου shelves, Collection: Οικιακή οικονομία Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
641.692 ΜαμΗ Γευ Γεύσεις με θαλασσινά | 641.692 ΤασΚ Μαγ Μαγειρεύοντας μ' ένα ψάρι | 641.813 ΓΕΥ Γευστικές σούπες | 641.814 ΣΑΛ Σάλτσες και ραγού | 641.815 ΜπαΚ Πωσ Πώς κατάντησε το ψωμί | 641.815 ΨιλΜ Ψωμ Το ψωμί και τα γλυκίσματα των Ελλήνων | 641.82 ΜαμΗ Καθ Καθημερινά πρώτα πιάτα |
Τίτλος πρωτοτύπου:I jolly della buona cucina : Sughi e ragu
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.