OPAC ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Μεγάλη εγκυκλοπαίδεια της διαιτητικής και της διατροφής / επιμέλεια Μαρία Λουκάκη - Μάρκου

Κύρια Υπευθυνότητα: Συγγραφέας, Muzzulini, ErmenegildoΣυγγραφείς: Συγγραφέας, Roggero, Savina;Carnacina, Luigi, (1888-)Γλώσσα: Ελληνικά ; του πρωτότυπου έργου, ita.Χώρα: Ελλάδα.Δημοσίευση: Αθήνα : Φυτράκης, [χ.χ.]Περιγραφή: 5 τ. : έγχρ. φωτ. ; 29 εκ.Dewey: 641.5Σημείωση περιεχομένων: τ.2. Πρόσκληση σε γεύμα : 100 μενού από το ορεκτικό ως το γλυκό ένα τέλειο γεύμα σε 60 λεπτά / Enrica Jarrat, Ermenegildo Muzzulini τ.3. Πώς να διαλέγετε και να μαγειρεύετε τα κρέατα / Savina Roggero τ.4. Η γρήγορη μαγειρική : συνταγές από 5 έως 45 λεπτά τ.5. Τα φαγητά του σήμερα : Σνακς / Luigi Carnacina, Franco Maria Quadro τ.6. Μαγειρική για δίαιτες : Η σύγχρονη διαιτητική / Callow B.A., Hauser G., Meyer G., ..[κ.α.] Βιβλιογραφία: Περιέχει ευρετήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.Θέμα - Θεματική επικεφαλίδα: Μαγειρική
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)

Περιέχει ευρετήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής

τ.2. Πρόσκληση σε γεύμα : 100 μενού από το ορεκτικό ως το γλυκό ένα τέλειο γεύμα σε 60 λεπτά / Enrica Jarrat, Ermenegildo Muzzulini τ.3. Πώς να διαλέγετε και να μαγειρεύετε τα κρέατα / Savina Roggero τ.4. Η γρήγορη μαγειρική : συνταγές από 5 έως 45 λεπτά τ.5. Τα φαγητά του σήμερα : Σνακς / Luigi Carnacina, Franco Maria Quadro τ.6. Μαγειρική για δίαιτες : Η σύγχρονη διαιτητική / Callow B.A., Hauser G., Meyer G., ..[κ.α.]

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.