Γευστικές σούπες / συντονισμός Adeline Lobut ; μετάφραση Θεανώ Πολυζωγοπούλου ; επιμέλεια Μιχελάκου Ιωάννα : 30 γκουρμέ συνταγές
Γλώσσα: Ελληνικά ; του πρωτότυπου έργου, fre.Χώρα: Ελλάδα.Δημοσίευση: Αθήνα : Μιχαλακοπούλου Κτηματική - Τουριστική - Εκδοτική, 2010Περιγραφή: 63 σ. : έγχρ. φωτ. ; 22 εκ.ISBN: 978-960-469-848-6.Σειρά: Cuisine et Vins de France • Marie claire (Κουζίνα)Dewey: 641.813Θέμα - Θεματική επικεφαλίδα: Μαγειρική (Σούπες) | ΜαγειρικήΤύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Συλλογή | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου | Οικιακή οικονομία | 641.813 ΓΕΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Διαθέσιμο | 10238 |
Browsing Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου shelves, Collection: Οικιακή οικονομία Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
641.692 WilA Ψαρ Ψάρι | 641.692 ΜαμΗ Γευ Γεύσεις με θαλασσινά | 641.692 ΤασΚ Μαγ Μαγειρεύοντας μ' ένα ψάρι | 641.813 ΓΕΥ Γευστικές σούπες | 641.814 ΣΑΛ Σάλτσες και ραγού | 641.815 ΜπαΚ Πωσ Πώς κατάντησε το ψωμί | 641.815 ΨιλΜ Ψωμ Το ψωμί και τα γλυκίσματα των Ελλήνων |
Ένθετο του περιοδικού Marie Claire
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.