Ελληνική Κουζίνα : Ζαχαροπλαστική / Βέφα Αλεξιάδου
Γλώσσα: Ελληνικά.Χώρα: Ελλάδα.Δημοσίευση: Θεσσαλονίκη : Βέφα Αλεξιάδου, 1993, c1990Περιγραφή: 159 σ. : έγχρ. φωτ. ; 28 εκ.ISBN: 960-85018-5-7.Dewey: 641.59 495Περίληψη: Γλυκά κουταλιού, ζύμες και ψωμιά, παγωτά και κρέμες, κέικ και τούρτες, κομπόστες και μαρμελάδες, γλυκά σιροπιαστά, μπισκότα και κουλούρια, θρησκεία και παράδοση..Βιβλιογραφία: Περιέχει ευρετήριο.Θέμα - Θεματική επικεφαλίδα: Μαγειρική, Ελληνική | ΖαχαροπλαστικήΤύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Συλλογή | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου | Οικιακή οικονομία | 641.59495 ΑλεΒ Ελλ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Διαθέσιμο | 16747 |
Περιέχει ευρετήριο
Γλυκά κουταλιού, ζύμες και ψωμιά, παγωτά και κρέμες, κέικ και τούρτες, κομπόστες και μαρμελάδες, γλυκά σιροπιαστά, μπισκότα και κουλούρια, θρησκεία και παράδοση.
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.