OPAC ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Πατροπαράδοτες ελληνικές συνταγές : 17.000 Ελληνίδες νοικοκυρές γράφουν τις συνταγές του τόπου τους

Γλώσσα: Ελληνικά.Χώρα: Ελλάδα.Δημοσίευση: [Αθήναι] : Φυτράκης, [197-;]Περιγραφή: 6 τ. : έγχρ. εικ. ; 28 εκ. Dewey: 641.59 495Σημείωση περιεχομένων: τ. 1. Το πρώτο πιάτο : Ελληνικοί μεζέδες (Πίτες, μπουμπάρια, σαρμάδες, γιαπράκια, ντολμαδάκια, σουτζουκάκια, αλιάδες, μεζέδες με θαλασσινά, διάφορα ορεκτικά, σαλάτες) τ. 2. Το κυρίως πιάτο : Κιμάδες - εντόσθια τ. 3. Το κυρίως πιάτο : Κρέατα - πουλερικά - κυνήγια τ. 4. Το κυρίως πιάτο : Ψάρια - σαλάτες - σούπες τ. 5. Ζυμαρικά - Λαδερά - Διάφορα τ. 6. Παραδοσιακά γλυκίσματα Θέμα - Θεματική επικεφαλίδα: Μαγειρική -- Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά | Μαγειρική, Ελληνική | Μαγειρική (Σούπες) | Μαγειρική (Κρέας)
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Βαθμολόγηση
    Μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Κατάσταση Barcode
Βιβλία Βιβλία Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου Οικιακή οικονομία 641.59495 ΠΑΤ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) Διαθέσιμο 06593
Βιβλία Βιβλία Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου Οικιακή οικονομία 641.59495 ΠΑΤ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) Διαθέσιμο 06591
Βιβλία Βιβλία Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου Οικιακή οικονομία 641.59495 ΠΑΤ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) Διαθέσιμο 06596
Βιβλία Βιβλία Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου Οικιακή οικονομία 641.59495 ΠΑΤ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) Διαθέσιμο 06595
Βιβλία Βιβλία Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου Οικιακή οικονομία 641.59495 ΠΑΤ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) Διαθέσιμο 06594
Βιβλία Βιβλία Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου Οικιακή οικονομία 641.59495 ΠΑΤ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) Διαθέσιμο 06590

τ. 1. Το πρώτο πιάτο : Ελληνικοί μεζέδες (Πίτες, μπουμπάρια, σαρμάδες, γιαπράκια, ντολμαδάκια, σουτζουκάκια, αλιάδες, μεζέδες με θαλασσινά, διάφορα ορεκτικά, σαλάτες)
τ. 2. Το κυρίως πιάτο : Κιμάδες - εντόσθια
τ. 3. Το κυρίως πιάτο : Κρέατα - πουλερικά - κυνήγια
τ. 4. Το κυρίως πιάτο : Ψάρια - σαλάτες - σούπες
τ. 5. Ζυμαρικά - Λαδερά - Διάφορα
τ. 6. Παραδοσιακά γλυκίσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.