Πώς κατάντησε το ψωμί / Κώστα Μπαζαίου
Γλώσσα: Ελληνικά.Χώρα: Ελλάδα.Δημοσίευση: Αθήνα : Μπαζαίος, 1981Περιγραφή: 72 σ. ; 21 εκ.Dewey: 641.815Θέμα - Θεματική επικεφαλίδα: Ψωμί | Μαγειρική (Ψωμί) -- ΕλλάςΤύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Συλλογή | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου | Οικιακή οικονομία | 641.815 ΜπαΚ Πωσ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Διαθέσιμο | 09678 |
Browsing Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου shelves, Collection: Οικιακή οικονομία Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
641.692 ΤασΚ Μαγ Μαγειρεύοντας μ' ένα ψάρι | 641.813 ΓΕΥ Γευστικές σούπες | 641.814 ΣΑΛ Σάλτσες και ραγού | 641.815 ΜπαΚ Πωσ Πώς κατάντησε το ψωμί | 641.815 ΨιλΜ Ψωμ Το ψωμί και τα γλυκίσματα των Ελλήνων | 641.82 ΜαμΗ Καθ Καθημερινά πρώτα πιάτα | 641.822 ΜΑΚ Οι μακαρονάδες της mama Leone |
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.