Ο καφές σε ροφήματα, γλυκίσματα, στη μαγειρική / Janet Laurence ; απόδοση από τα αγγλικά Θάλεια Τσιχλάκη - Ανδρουλιδάκη
Γλώσσα: Ελληνικά ; του πρωτότυπου έργου, eng.Χώρα: Ελλάδα.Δημοσίευση: Αθήνα : Παπαδόπουλος, 1995Περιγραφή: 60 σ. : εγχρ. εικ. ; 15 εκ.ISBN: 960-261-606-7.Dewey: 641.3373Θέμα - Θεματική επικεφαλίδα: Καφές | Καφές -- Βιομηχανία και εμπόριοΔεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.